2012. július 22., vasárnap

Másnap reggel - Iljics


 

Szombat reggel  10 óra
A Nap már régen az égen járt, amikor egy kis fénysugár világított be a két függöny között. A szobában két test feküdt egymáson és az igazak álmát aludták. Mindkettejük arcán mosollyal álmodtak egy közös jövőről.  A Nap először a férfi arcát érte el, aki ettől fel is ébredt. Mosolyogva nézett a nőre, kinek feje még mindig a mellkasán pihent. Boldogan gondolt az együtt töltött éjszakára, arra az éjszakára ,melyről már négy éve minden este álmodott,  s csak remélni tudta, hogy még sok hasonló éjszakában lesz része. Majd óvatosan, hogy fel ne keltse az imádott nőt, annak fejét óvatosan a párnára helyezte, és miután felvett egy boxer-t és egy pólót, halkan elhagyta a szobát….
A nő sem aludt sokáig, miután a férfi elhagyta a szobát a nő még körülbelül fél órát aludhatott. A nő arra kelt fel hogy egyedül van az ágyban. Meglepődve vette tudomásul, hogy ez nem az ő ágy, és nem az ő hálószobájába. Majd egy széles mosoly kíséretében eszébe jutott a tegnap este, amikor csuromvizesen rontott be a férfihoz. Majd szép lassan eszébe jutottak az éjszaka izgató érintései forró csókjai. Erre két ujját az ajkához emelte és felidézte a férfi szenvedélyes csókjait, melyek örökre tudatába és szívébe égtek. Újra felelevenítette a férfi szavait és azokat az érzéseket melyek az elmúlt órákban átjárták teste minden négyzetcentijét. Igen egyetlen egy éjszaka alatt 180° fordult vele a világ és ettől boldog volt. Boldogság öntötte el a lelkét és tudta, hogy ez így van jól. 4 év elfojtott szexualitását pótolták be az elmúlt éjszaka alatt és a nő tudta, hogy végre révbe ért.  Kinyújtózva a hatalmas franciaágyon élvezte a napsugarakat, melyek lágyan cirógatták arcát.  Majd pár percnyi semmittevés után úgy döntött, hogy meg keresi a férfit. Kikelve az ágyból a ruháit kereste, ám mivel tegnap este sietve mentek a hálószobába, ruháiktól pedig menet közben szabadultak meg ezért csak a fehérneműjének alsó részét találta meg.
- Na nem baj- gondolta Kate és a férfi szekrényéhez lépett, majd kivett egy inget. Ez az ing egy kék ing volt, mert a nő emlékezett, hogy milyen jól is áll Ricknek az ing, így hát belebújt, és bár annak ellenére, hogy az ing mosott volt a nő még így is érezte rajta a férfi illatát. Majd körbe nézett a szobában, az este folyamán nem igazán volt rá alkalma, aminek hála egy újabb széles mosoly terült el az arcán. Ezek után belépett a mosdóba, ahol megmosakodott és megigazította a haját, majd elindult a férfi keresésére. ahogy kilépett a szoba ajtaján kellemes illat ütötte meg az orrát.
- Csak nem tojást és bacont süt- elmélkedett magában Kate. És erre eszébe jutott az a reggel mikor a lakását felrobbantották, csak akkor ő volt a tűzhely mögött. Erre elmosolyodott, milyen régen is volt már. Szép lassan elindult a lépcsőn lefelé és közben a jövőn gondolkozott. Mikor leért a földszintre meg látta Rick-et, ahogy a konyhában tesz-vesz. Amikor a férfi meglátta a nőt a saját ingjében elmosolyodott, majd a nőhöz lépett és egy édes csókkal üdvözölte.
- Szép jó reggelt gyönyőrűség! Hogy aludtál? – Rick
-Köszönöm kérdésed remekül és boldogan.- felelte Kate, majd közelebb lépett a férfihoz és egy gyors csókot nyomott annak szájára.
A férfi elkapta a nő derekát és magához húzta, majd egy szenvedélyes csókban forrtak össze. A hosszú és szenvedélyes csók után leültek a konyhaasztalhoz és neki kezdtek a reggelinek. A férfi jó szokásához híven most  is kávét vitt a nőnek, csupán annyi volt a különbség a többi naphoz képest, hogy most papírpohárban vitte és a nő egy apró csókkal hálálta meg ezt az egyszerű gesztust, mely az évek során hagyománnyá vált kettejük között. A konyhát a frissen főzött kávé, a tojás, bacon és a pirítós illata lengte be. Az evés közben Kate hirtelen felállt és a férfihoz sétált, majd annak ölébe ülve folytatta a reggelijét…..
Minden egyes falat közben apró csókokat váltottak, így a reggeli igen hosszúra sikeredett, de ezt ők egyáltalán nem bánták, sőt élvezték is. Minden percet, amit együtt töltöttek kiakarták élvezni. A hosszúra, ám annál kellemesebbre sikeredett étkezés után jött a mosogatás. Míg a nő mosogatót, addig a Rick törölgetett és elrakta az edényeket és az evőeszközöket. Ám hirtelen a semmiből a nő egy kis adag vizet locsolt a szerelmére és ez elég volt ahhoz, hogy egy kisebb harcot robbantson ki. Pár perccel később mindketten csurom vizesen álltak a konyha közepén és nem csak ők, hanem a környezetük is megsínylette ezt a kis mókát. Ám ők csak hangosan nevettek és élvezték a helyzetet, nem gondolva a kinti világra, majd Kate Rick elé lépett és halkan csak ennyit súgott a fülébe:
 -Szeretlek. Nem volt ez több mint egy gyenge szellő egy meleg nyári napon, de Rick számára felért egy hangosbemondó erejével. Felkapta a szeretett nőt, szenvedélyesen megcsókolta és csak ennyit mondott
- Always…..